top boxing shoes for women and men

2/19/2020

TOP BOXING ΜΠΟΤΕΣ

Όλες οι μεγάλες μάρκες να ξεκινήσει με μια μεγάλη ιστορία, και Virtuos εγκιβωτισμός είναι σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Το ευρωπαϊκό σήμα αθλητικά ενδύματα ιδρύθηκε από την ιταλική μητρική, Donato De Μάρτης , ο οποίος έχει ασκήσει την κληρονομιά των δεξιοτήτων περάσει κάτω από τον πατέρα του, Alessandro.
Όπως και πολλοί Ιταλοί κατά το χρόνο, Alessandro De Martiis εγκαταστάθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, αφού διέφυγε το σπίτι του στη νότια Ιταλία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. μονοπάτι Alessandro να γίνει επαγγελματίας πυγμάχος έγινε το τέλειο διέξοδο για να εστιάσει την ενέργειά του και να χτίσει μια νέα ζωή. Ακόμα και σήμερα, Donato καλλιεργεί σε βάθος τις αναμνήσεις που έχει από την εκμάθηση να κουτί από τον πατέρα του, και έντονα θυμάται την αίσθηση της υπερηφάνειας που ένιωθε κάθε φορά που γλίστρησε στα παπούτσια και τα γάντια του πατέρα του.
Προς τιμήν της κληρονομιάς του Alessandro του, Donato συνέχισε τα βήματα του πατέρα του ως επαγγελματίας μαχητής και τελικά, ως προπονητής στο παγκοσμίως γνωστό 5th Street Γυμναστήριο στην παραλία του Μαϊάμι, Φλόριντα , τη διευκόλυνση της κατάρτισης διάσημη για το ντεμπούτο Μοχάμεντ Άλι. Καθ 'όλη εκτενή καριέρα του, Donato έχει μάθει τα απαραίτητα για τον εξοπλισμό μαχητή πρότυπα και έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει Virtuos Πυγμαχία ως αρχή και ηγετική θέση στον κλάδο του μποξ. Με τη συνεχή δέσμευσή τους για την αριστεία και την κατανόηση του ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ανώτερη ποιότητα, Virtuos δημιουργεί αυθεντικό και ανθεκτικό ιταλικής κατασκευής υποδημάτων και ενδυμάτων από τα καλύτερα υλικά για να διασφαλίσετε ότι θα είστε πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού σας.
Ακριβώς όπως το πάθος και την αγάπη για την πυγμαχία ότι Alessandro πέρασε πάνω γιο του, Virtuos έχει επίσης ως στόχο να εμπνεύσει και να αφυπνίσει την επόμενη γενιά των μπόξερ. Μέσα από αιώνες ειδική κατασκευή και τη γνώση του αθλήματος, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε πρωταθλητές και να βοηθήσει τους δοκιμάσει και να προωθήσει τα δικά τους όρια. Συνδυάζοντας την πυγμαχία εμπειρία με μια πραγματική κατανόηση της σημερινής ταχύτερα αναπτυσσόμενη άθλημα, Virtuos Πυγμαχία σας βοηθά να εκτελέσετε το καλύτερό σας, από το κουδούνι για να καμπάνα. Πριν απ 'όλα, ελπίζουμε ότι όταν γλιστρήσει στα παπούτσια μας, να νιώσετε τη δύναμή τους, και την ίδια στιγμή, να συνειδητοποιήσουν τη δική σας

Followers